Κώδικας οδικής κυκλοφορίας : όχι στο Ελλαδιστάν!

Είναι πολλά εκείνα που ξεχωρίζουν έναν πολιτισμένο λαό από έναν θεοκρατικό και υποανάπτυκτο. Στην χώρα μας η συμπεριφορά των Ελληναράδων μάς υπενθυμίζει πόσο πολύ απέχουμε απ' το ιδανικό και τέλειο. Πραγματικά, για πόσο ακόμα, Ελληνάρα, θα αυτοπροσδιορίζεσαι ως απόγονος των αρχαίων Ελλήνων (και θα καμαρώνεις, τρομάρα σου!), όταν στην καθημερινή σου ζωή συμπεριφέρεσαι σαν κάφρος; 

Ας πάρουμε, για παράδειγμα, τον χώρο στάθμευσης (κατά τον Ελληνάρα, «πάρκιν») του αυτοκινήτου σου. Είναι πολύτιμος, ε; Και φροντίζεις με κάθε τρόπο, τον δημόσιο αυτόν χώρο, για τον οποίον όλοι μας πληρώνουμε δημοτικά τέλη, να τον κρατήσεις για του λόγου σου με κουτοπόνηρα τεχνάσματα.
 
Ιδού ορισμένα φωτογραφικά πλάνα που χαρακτηρίζουν το ήθος σου, Ελληνάρα:

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χα χα, Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω.
Εγώ σου έχω έναν καλύτερο Ελληνάρα. Στο Χολαργό που δουλεύω είναι σε έναν δρόμο ένας τύπος που έχει κλείσει όοοοοολη την πρόσοψη του σπιτιού του με ένα σωρό παλιά μηχανάκια που έχει μαζέψει ποιος ξέρει από πού, δεμένα με αλυσίδες. Και πρόσεξε. Δεν κλείνει το χώρο για να παρκάρει ο ίδιος. Αυτός έχει εσωτερικό parking στο σπίτι του. Απλώς, δεν θέλει να παρκάρει κανένας μπροστά από το παλάτι του και του χαλάσει τη μόστρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γειά σου Νάσο. Όλο έλεγα να σε επισκευτώ και όλο το ξέχναγα.

Πιστεύω ότι ο ορισμός του "Ελληνάρα" που δίδεις δεν θα έπρεπε να περιοριστεί στο παρκάρισμα. Γενικά εγώ αποκαλώ Ελληνάρες τους γελοίους αυτάρεσκους θεριακλήδες που νομίζουν ότι όλοι οι άλλοι τους χρωστάνε και αξίζουν την προσοχή μας, γενικά δηλαδή "Εγώ είμαι και εσύ δεν είσαι".

Τέλοσπάντων, για να μην ξεφύγω από το άρθρο σου, έχεις 100% δίκιο και θα προσθέσω πως, καθότι το αυτοκίνητο για τον Ελληνάρα είναι ναός ιερός, οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό αντανακλά την σκατοψυχία του και το υπερεγώ του π.χ. αν είσαι πρώτος στο φανάρι θα σε προσπεράσει και θα κάτσει μπροστά σου! Αν πηγαίνεις με 100 (ενώ το όριο είναι 70) στη ΜΕΣΑΙΑ λωρίδα, το τονίζω, θα έρθει από πίσω σου και θα σου αναβοσβήνει τα φώτα για να φύγεις. Από την μεσαία λωρίδα... και μετά θα έρθουν να κάτσουν μπροστά σου, θα κόψουν επίτηδες ταχύτητα για να τους τρακάρεις και θα νομίζουν και ότι έκαναν το σωστό. Δεν καταλαβαίνουν πόσο ηλίθια και επικίνδυνα είναι αυτά που κάνουν για να τονώσουν την ψωροπερηφάνια τους που μπορεί να κοστίσουν ακόμα και ζωές.

Πίσσα και πούπουλα στους Ελληνάρες.

Μετά τιμής
Infidel Boy

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγίδα στα συμβόλαια ενοικίασης κατοικιών

ΟΧΙ άλλα λατινικά ερωτηματικά "?" στην ελληνική!